Sørlandsk Mozzarella Cubetti

Variasjon av vår velkjente Pizzeria-line og utviklet for det beste resultatet på deres Pizza. Sørlandsk Mozzarella Cubetti er et produkt laget av 100% norsk melk som vil gjøre deg og kundene deres målløse. Takket vœre ferdig kuttet strimler sparer du masse preppe-tid! På grunn av lavere fuktighetsinnhold er holdbarheten forlenget, fremdeles uten konserveringsmidler.


SØRLANDSK MOZZARELLA Beger med Barcode

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.


berries.jpg

Sørlandsk Mozzarella RIstorante

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.


_IMG_20210123_1708077.jpg

Sørlandsk Mozzarella pizzeria

Variasjon av vår velkjente Ristorante-line og utviklet for det beste resultatet på deres Pizza. Sørlandsk Mozzarella Pizzeria er et produkt laget av 100% norsk melk som vil gjøre deg og kundene deres målløse. Takket vœre den lange formen og en fastere og tørrere tekstur er den mye enklere å dele i biter. Du sparer masse preppe-tid enten med å bruke kniv eller professionell kutter. På grunn av lavere fuktighetsinnhold er holdbarheten forlenget, fremdeles uten konserveringsmidler.


_Burratina1.jpg

Sørlandsk Burrata

Er du klar for å møte Dronningen? Forestill deg fantastisk, fersk mozzarella, strukket til en pose og fylt med fløyelsmyk stracciatella. En sann nytelse for ganen, gjerne helt for seg selv med et lite dryss av salt og pepper. Burrata kommer opprinnelig fra Puglia i Sør-Italia, men den deilige smaken og konsistensen har gjort den verdenskjent. Sørlandsk Burrata lages ved at mozzarella strekkes til en pose og fylles med stracciatella, mozzarellaens fasthet mot sødmen fra fløte og revet mozzarella.


_Oaxaca2.jpg

SØRLANDSK OAXACA

Mozzarellaens Mexicanske fetter fra Oaxaca regionen, klar for å gjøre enhver nacho og quesadilla til tidenes beste!Oaxaca lages etter pasta filata metoden, som Mozzarella, og dette gjør dem til fantastiske smelteoster. Fetteren er saltere og fastere enn Mozzarella.


berries.jpg

Sørlandsk Ricotta

Denne milde myseosten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan.


Sørlandsk Stracciatella

De fleste kjenner Burrata, dronningen av alle oster i Italia. Stracciatella er hjertet av Burrata. Den er laget av strimlet Sørlandsk Mozzarella blandet med fløte. Spises sammen med salt eller søtt, og smaker fantastisk med spekemat og jordbær. Deilig!


Sørlandsk Mozzarellaplate

Ikke veldig kjent og heller ikke enkel å skaffe i Italia. Sørlandsk Mozzarellaplate er en deilig, bløt Mozzarella strukket ut til en tynn plate. Platen toppes med førsteklasses ingredienser, rulles opp og skjæres i skiver. Her er det bare fantasien som legger begrensninger. Overrask familie og venner med noe annerledes!


Smoked2(0418).jpg

RØKT Sørlandsk Mozzarella

Tenk på Sørlandsk Mozzarella, og legg til det lille ekstra - røyksmak. En deilig og uventet forandring i salaten, på hamburger, pizza etc. Garantert suksess!