Sørlandsk Mozzarella ristorante
Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella Ristorante for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.
Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løpe med pasta filata-metoden
Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe
Fløyelsmyk ost med høyt fuktighetsinnhold
Mild, litt salt smak
Når osten kuttes siver det ut "latticello", en hvitlig væske med deilig aroma
Fåes i flere størrelser, Fior di Latte ca. 500 g (leveres i pose), Mozzarella ca. 200 g (leveres i beger), plater (for å lage mozzarella ruller), knuter eller andre former og varianter etter avtale. Røkt versjon finnes også
Bør tempereres før servering
Spiseklar med det samme
Sendes eller hentes rett etter produksjon, holdbar i 8 dager
Produseres på bestilling