SØRLANDSK MOZZARELLA BEGER

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Butikk Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.

  • Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løpe med pasta filata-metoden

  • Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe

  • Fløyelsmyk ost med høyt fuktighetsinnhold

  • Mild, litt salt smak

  • Når osten kuttes siver det ut "latticello", en hvitlig væske med deilig aroma

  • Mozzarella ca. 200 g (leveres i beger)

  • Bør tempereres før servering

  • Spiseklar med det samme

  • Sendes eller hentes rett etter produksjon, holdbar i 8 dager

  • Produseres på bestilling