_Burratina1.jpg

sørlandsk burratina

Er du klar for å møte Dronningen?

Forestill deg fantastisk, fersk mozzarella, strukket til en pose og fylt med fløyelsmyk stracciatella. En sann nytelse for ganen, gjerne helt for seg selv med et lite dryss av salt og pepper.

Burrata kommer opprinnelig fra Puglia i Sør-Italia, men den deilige smaken og konsistensen har gjort den verdenskjent.

Sørlandsk Burratina lages ved at mozzarella strekkes til en pose og fylles med stracciatella, mozzarellaens fasthet mot sødmen fra fløte og revet mozzarella.

  • Fersk ost laget etter pasta filata metoden med upasteurisert kumelk og pasteurisert fløte

  • Glatt overflate, hvit farge

  • Halvfast ostesekk med tyktflytende innhold

  • Delikat, mild smak

  • Leveres i små beger a ca 150g/stk

  •   Bør tempereres før servering

  • Spiseklar med det samme

  • Sendes eller hentes rett etter produksjon, holdbar i 8 dager

  • Produseres på bestilling