Sørlandsk Mozzarella

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.

  • Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løpe med pasta filata metoden
  • Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe, høyt fuktighetsinnhold og fløyelsmyk ost
  • Mild, litt salt smak
  • Når osten kuttes siver det ut "latticello", en hvitlig væske med deilig aroma
  • Fåes i flere størrelser, Fior di Latte 500 g (leveres i pose), Bocconcini 250 g (leveres i beger), plater (for å lage mozzarella ruller), knuter eller andre former og varianter etter avtale. Røkt versjon finnes også
  • Bør tempereres før servering
  • Spiseklar med det samme!
  • Sendes/hentes rett etter produksjon, holdbar 8 dager
  • Produseres på bestilling